top of page
wix2.png

Om improimperiet

Jeg hedder Torben Stig Hansen og er cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling. Jeg har arbejdet professionelt i teaterbranchen siden 2009, bl.a. som administrator og international koordinator i Teatergruppen Batida, kommunikationsmedarbejder hos Teatercentrum og produktionsassistent på Danmarks Internationale Gadeteaterfestival.


Siden 2017 har jeg modtaget omkring 350 timers undervisning i improteater, optrådt i cirka 50 offentlige improteatershows og selv givet omkring 200 timers undervisning, bl.a. til psykisk sårbare, unge med autisme, børnehave- og skolebørn samt pædagoger. Desuden er jeg coach for improteatergruppen Anton med h.

Som improteatercoach skaber jeg det nødvendige trygge rum, så deltagerne tør være spontant kreative. Jeg inviterer alle til at medvirke aktivt og sørger for, at ingen føler sig dømt. Det er essentielt, at vi er tålmodige og hjælper hinanden. Jeg skaber et rum, hvor alle bidrag er værdifulde, og "fejl" betragtes som brugbare variationer. Desuden medvirker jeg indimellem selv i scenerne, så deltagerne også oplever deres coach på slap line. Grundlæggende er jeg deltagernes trofaste og opmuntrende ledsager på deres vej ind i det fantasiunivers, de spontant opbygger sammen.

Min makker Julie Johanne Kirkegaard har en baggrund i børneteater og som teatermanuskriptforfatter. Hun er kandidat i pædagogisk filosofi og har praksiserfaring fra en behandlingsbørnehave, hvor hun har arbejdet med særligt fokus på kreative processer, leg, spontanitet, æstetik og historiefortælling.

Torben Stig Hansen.jpg
Julie Johanne Kirkegaard (sort-hvid).jpg
bottom of page